Uživatelský manuál pro Xiaomi Mi Drop, aplikaci určenou ke sdílení

Uživatelský manuál pro Xiaomi Mi Drop, aplikaci určenou ke sdílení

Hledáte aplikaci pro sdílení souborů s hudbou, obrázky nebo pro sdílení aplikací? A máte Xiaomi telefon? Tak si projděte tenhle návod na sdílení souborů z telefonů Xiaomi do všech Android telefonů. Proč tuhle aplikaci využít? Protože přenos probíhá 200 krát rychleji než u Bluetooth, a to až do rychlosti 50 Mbps. Podívejme se na klíčové postupy ve sdílení.

Jak poslat soubor přes Mi Drop?

Krok 1: Otevřete aplikaci Xiaomi Mi Drop a klikněte na „Send“ (poslat)

Krok 2: Vyberte soubory k přenosu, klikněte na tlačítko odeslání a vyčkejte na příjemce

Krok 3: Jakmile se v nabídce příjemců objeví profil toho, komu chcete soubory na telefon odeslat, vyberte ho a zahajte transfer.

ShareMe aplikace

Jak přijmout soubor v aplikaci Xiaomi Mi Drop?

Přijetí souboru je ještě snazší. Jen klikněte v aplikaci na „Receive“ (přijmout) a vyčkejte, než se odesílající telefon připojí.

Jak vytvořit propojení mezi dvěma smartphony s pomocí QR kódu?

I pomocí QR kódu se dá v aplikaci Xiaomi Mi Drop propojit dva mobily. Příjemce odesílaných souborů si nejprve pomocí nabídky „Connecting using QR code“ nechá vygenerovat QR pro propojení s odesílatelským telefonem. No a odesílatel v aplikaci zvolí nabídku „Scan QR code to connect“ a naskenuje příjemcem vygenerovaný QR kód. Tím je propojení vytvořeno.

Jak sdílet aplikaci Xiaomi Mi Drop s kamarády?

I sdílení této aplikace je velmi snadné.  Jen ji otevřete a klikněte na „share Mi Drop“. Ukáží se vám využitelné hotspoty anebo Bluetooth, kterými si samotnou aplikaci můžete nasdílet a pak hned používat pro úspornější a rychlejší sdílení, bez internetu.

Často kladené dotazy

Jak poslat soubor přes Mi Drop?

Krok 1: Otevřete aplikaci Xiaomi Mi Drop a klikněte na „Send“ (poslat) Krok 2: Vyberte soubory k přenosu, klikněte na tlačítko odeslání a vyčkejte na příjemce Krok 3: Jakmile se v nabídce příjemců objeví profil toho, komu chcete soubory na telefon odeslat, vyberte ho a zahajte transfer.

Jak přijmout soubor v aplikaci Xiaomi Mi Drop?

Přijetí souboru je ještě snazší. Jen klikněte v aplikaci na „Receive“ (přijmout) a vyčkejte, než se odesílající telefon připojí.

Jak vytvořit propojení mezi dvěma smartphony s pomocí QR kódu?

I pomocí QR kódu se dá v aplikaci Xiaomi Mi Drop propojit dva mobily. Příjemce odesílaných souborů si nejprve pomocí nabídky „Connecting using QR code“ nechá vygenerovat QR pro propojení s odesílatelským telefonem. No a odesílatel v aplikaci zvolí nabídku „Scan QR code to connect“ a naskenuje příjemcem vygenerovaný QR kód. Tím je propojení vytvořeno.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...