Rychlý průvodce ovládáním bezdrátových sluchátek Xiaomi Redmi AirDots S

Xiaomi Mi AirDots Basic S

Pořídili jste si bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi AirDots S? Možná teď hledáte návod, jak je zprovoznit, používat, ovládat. Výrobce toho v manuálech často moc neřekne, spoléhá na intuitivní ovládání. Podívejme se tedy, jak se se sluchátky skamarádit, jak je používat, ovládat. Sluchátka jsou updatovanou verzí předchozích Xiaomi Redmi AirDots, nabídnou například low-latency game mode.

První párování

Jak spárovat sluchátka Xiaomi Redmi AirDots S s vaším chytrým zařízením? naštěstí je to velmi snadné, stačí k tomu dva základní kroky.

Krok 1: Vyndejte sluchátka z jejich pouzdra, tím se automaticky zapnou

Krok 2: Na telefonu či tabletu zapněte nebo obnovte Bluetooth a odsouhlaste párování s modelem “Redmi AirDots S_R”. Levé sluchátko pak už párovat nemusíte, ono se připojí samo, automaticky.

Poznámka: Jakmile sluchátka vrátíte zpět do pouzdra a rozsvítí se červená dioda, sluchátka se automaticky odpojí. To ale neznamená, že byste je museli pokaždé spárovat, příště, jakmile je vyndáte z pouzdra a rozsvítí se bílá dioda, sluchátka se automaticky připojí k zařízení, se kterým byla předtím spárována.

Xiaomi Mi AirDots Basic S

Jak resetovat bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi AirDots S?

I reset je velmi snadný, opět jen dva kroky:

Krok 1: Zmáčkněte multifunkční tlačítko po dobu 15 vteřin, dokud nezačnou červená a bílá dioda blikat. Na střídačku zablikají třikrát, pak se vypnou. Tím je resetováno.

Krok 2: V telefonu dejte „zapomenout“ párování s “Redmi AirDots S_R, čímž reset dokončíte. Později propojíte sluchátka s telefonem znovu podle našeho návodu na první párování.

Jak ovládat základní úkony se sluchátky Xiaomi Redmi AirDots S?

Pomocí sluchátek lze ovládat spoustu funkcí telefonu. Jak na to?

1. Přijmout / zavěsit / odmítnout hovor

  • Příchozí hovor přijmete jemným kliknutím na multifunkční tlačítko.
  • Hovor pak zavěsíte zmáčknutím multifunkčního tlačítka.
  • Příchozí hovor můžete i odmítnout, a to dlouhým stisknutím multifunkčního tlačítka
Xiaomi Mi AirDots Basic S

2. Přehrát / zastavit přehrávání hudby

Pokud máte přehrávač nastavený jako aplikaci běžící na pozadí, hudba se začne přehrávat nebo se její přehrávání přeruší (pause), jakmile kliknete na multifunkční tlačítko.

3. Zapnout hlasového asistenta

Hlasového asistenta si aktivuje dvojitým poklepáním po multifunkčním tlačítku.

4. Změna hlasitosti

S bezdrátovými sluchátky Xiaomi Redmi AirDots S není možné ovládat hlasitost přehrávání. Tu musíte regulovat přímo na mobilu či jiném chytrém zařízení.

5. Game mód

Pokud chcete přejít do low-latency game módu (s krátkou prodlevou), prostě jen třikrát po sobě klikněte na multifunkční tlačítko.

Často kladené dotazy

Jak spárovat sluchátka Xiaomi Redmi AirDots S s vaším chytrým zařízením?

Spárování sluchátek Xiaomi Redmi AirDots S s vaším chytrým zařízením je velmi snadné, stačí dva základní kroky: 1. Vyndejte sluchátka z jejich pouzdra, tím se automaticky zapnou. 2. Na telefonu či tabletu zapněte nebo obnovte Bluetooth a odsouhlaste párování s modelem "Redmi AirDots S_R". Levé sluchátko pak už párovat nemusíte, ono se připojí samo, automaticky.

Jak resetovat bezdrátová sluchátka Xiaomi Redmi AirDots S?

Resetování sluchátek je velmi snadné, opět jen dva kroky: 1. Zmáčkněte multifunkční tlačítko po dobu 15 vteřin, dokud nezačnou červená a bílá dioda blikat. Na střídačku zablikají třikrát, pak se vypnou. Tím je resetováno. 2. V telefonu dejte „zapomenout“ párování s "Redmi AirDots S_R", čímž reset dokončíte. Později propojíte sluchátka s telefonem znovu podle návodu na první párování.

Jak ovládat základní úkony se sluchátky Xiaomi Redmi AirDots S?

Pomocí sluchátek lze ovládat spoustu funkcí telefonu: 1. Přijmout / zavěsit / odmítnout hovor: Jemným kliknutím na multifunkční tlačítko přijmete hovor, zmáčknutím tlačítka hovor zavěsíte, dlouhým stiskem odmítnete příchozí hovor. 2. Přehrát / zastavit přehrávání hudby: Kliknutím na multifunkční tlačítko přehrajete nebo zastavíte hudbu v přehrávači na pozadí. 3. Zapnout hlasového asistenta: Hlasového asistenta si aktivujete dvojitým poklepáním po multifunkčním tlačítku. 4. Změna hlasitosti není možná, tu musíte regulovat přímo na mobilu či jiném chytrém zařízení. 5. Game mód: Pro přechod do low-latency game módu (s krátkou prodlevou) třikrát po sobě klikněte na multifunkční tlačítko.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...