Přírodní přípravky na hubnutí

Shoďte přebytečná kila

Hubnou nemusíte jen před létem, udržovat si dobrou figuru je kolikrát snadnější v průběhu roku. I přesto, že se blíží zima, kdy svou sportovní aktivitu musíme přesunou dovnitř, hubnutí můžete podpořit i jinak. Zapomeňte ale na různé prášky a nefungující nápoje, které se prezentují v televizi a na internetu. Raději zkuste přírodní přípravky na hubnutí, které sice nezajistí, že zázračně shodíte 10 kilogramů za týden, alespoň vám ale zdravotně nepřitíží a naopak prospějí vašemu organizmu. Jaké přípravky jsou tedy vhodné?

Čaje

Bohužel nevěřte vždy všemu co je napsáno na obalu, čaj vám opravdu nemůže shodit přebytečné tuky, takový zázrak ještě vytvořen nebyl. Ale k něčemu vám přeci jen pomohou, a to sice k odvodnění! Většina lidí trpících nadváhou nebo zdravotními problémy trpí s vysokým zadržováním vody v těle. Právě proto jsou detoxikační a hubnoucí čaje ideální, protože pomohou odvést vodu z těla a vy se tak budete cítit lehčí. Čistící kůra většinou trvá 1-2 týdny. Doporučenou dobu ani množství nikdy nepřekračujte!

TIP: Vyzkoušejte české nízkoscharidové proteinové nápoje a proteinové tyčinky - jejich výběr najdete ZDE. Skvěle se hodí při sportu, do práce i na výlety.

Chlorella

Chlorella je zelená mořská řasa, která přispívá ke kompletní detoxikaci organizmu. Užívá se denně ve formě tablet. Její největší výhodou je vysoký obsah vlákniny, který napomáhá k čištění střev a tím i pročištění organizmu a následnému hubnutí. Kromě vlákniny obsahuje i cenné vitamíny, kyseliny a minerály.

Přírodní proteiny 

Užívání proteinu v prášku, které se rozmíchají s vodou už není jen výsadou kulturistů. Prospěšné jsou i pro rekreační sportovce a to pro růst a zachování svalové hmoty. Ta je pro vás důležitá především proto, že snižuje obsah tuku v těle a svaly, jak je známo, spalují i nějaké ty kalorie navíc. Pořiďte si přírodní proteiny, které jsou většinou označeny jako vegan. Vyzkoušet můžete například konopný, hrachový nebo rýžový.

HarmoLine

I když nerada, nakonec vám doporučím i tablety, které na svém obalu hlásají, že vám pomohou zhubnout. Nicméně značka HarmoLine mi dělá radost, její produkty jsou totiž 100% přírodní. Vybrat si můžete z několika typů přesně podle vašich potřeb, najdete zde tak přípravky pro sport, noční spalování tuků, hubnutí, pročištění a podobně. Nikdy ale nepřekračujte denní množství a tablety nenahrazuje pestrou stravu. Jde pouze o doplněk, který sám za sebe nic nezmůže. Musíte mu sami pomoci pravidelnou sportovní aktivitou a správným složením jídelníčku.

Často kladené dotazy

Jsou vhodné čaje pro podporu hubnutí a které jsou doporučené?

Čaje sice nemohou zázračně shodit přebytečné tuky, ale mohou pomoci s odvodněním a detoxikací organismu. Hubnoucí a detoxikační čaje jsou ideální pro odvodnění a čistící kůru, která trvá 1-2 týdny. Doporučenou dobu ani množství byste neměli překračovat.

Co je chlorella a jak přispívá k hubnutí?

Chlorella je zelená mořská řasa, která přispívá ke kompletní detoxikaci organismu. Užívá se denně ve formě tablet a je bohatá na vlákninu, vitamíny, kyseliny a minerály. Vláknina napomáhá k čištění střev a tím i pročištění organismu a následnému hubnutí.

Jaké přírodní proteiny jsou doporučené pro hubnutí?

Přírodní proteiny, které jsou označeny jako vegan, jsou vhodné pro hubnutí. Mohou napomáhat růstu a udržování svalové hmoty, která snižuje obsah tuku v těle a pomáhá spalovat kalorie. Mezi doporučené přírodní proteiny patří například konopný, hrachový nebo rýžový protein.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

zdraví a wellness

Akce a slevy na podporu zdraví a wellness

Slevy a výhodné nabídky zpravidla řešíme z hlediska vekých výdajů na domácí spotřebiče, obuv a oblečení, či třeba elektroniku. Proč však nemyslet i...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...