Na trhu je nejnovější Xiaomi mi Band 5. Jak se nabíjí?

Na trhu je nejnovější Xiaomi mi Band 5. Jak se nabíjí

Na světovém trhu už je k mání Xiaomi mi Band 5, který, jak doufáme, brzy přijde i do České republiky. Jeho nejzásadnější přínosy, oproti předchozí generaci „čtyřek“ jsou dva: technologie NFC a bezdrátové magnetické nabíjení. Pojďme se podívat, jak se tedy nová nositelnost od Xiaomi nabíjí.

Už žádné vyndávání pecky a žádné roztržené náramky!

Předchozí generace náramků Mi Band byly založeny na tom, že pecku jsme museli vyndat z náramku, abychom mohli samotné tělo této nositelnosti zastrčit do nabíječky a nechat nabít propojením konektorů.

Často se při vyndávání pecky a jejím zpětném navracení stávalo, že náramek praskl, musel se koupit nový. Některé spotřebitele tento fakt natolik odradil, že si pořídili náramek jiných značek, kde takováto manipulace nebyla nutná.

Xiaomi mi Band 5

Xiaomi si toho všimlo, a tak zapracovalo na velkém usnadnění nabíjení – teď už stačí jen přiložit bezdrátovou magnetickou nabíječku přímo na zadní stranu náramku. Bez práce s náramkem, s řemínkem, s ničím, stačí jen nechat náramek ležet na stole a nabíječku k němu zezadu přiblížit – ona se magnetem „přicucne“ přesně tam, kam má.

Amazon Alexa

Aby změn nebylo málo, získá globální verze náramku Mi Band 5 také hlasového asistenta Amazon Alexa. Nechejme se překvapit, s jakou cenovkou nastoupí na český trh.

Často kladené dotazy

Jaké jsou hlavní přínosy Xiaomi Mi Band 5 oproti předchozí generaci?

Nejzásadnější přínosy Xiaomi Mi Band 5 oproti předchozí generaci čtyřek jsou technologie NFC a bezdrátové magnetické nabíjení.

Jak probíhá nabíjení Xiaomi Mi Band 5?

Nabíjení Xiaomi Mi Band 5 je velmi jednoduché, stačí přiložit bezdrátovou magnetickou nabíječku přímo na zadní stranu náramku. Nabíječka se magnetem "přicucne" přesně tam, kam má, aniž byste museli náramek rozdělit nebo manipulovat s řemínkem.

Má Xiaomi Mi Band 5 nějakého hlasového asistenta?

Ano, globální verze náramku Mi Band 5 je vybavena hlasovým asistentem Amazon Alexa.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...