Který vybrat: robotocký vysavač Roborock T7 Pro nebo Roborock T7?

Roborock T7 Pro vs Roborock T7

Vysávání, to je otrava… Tak přesně tuhle větu už nemusíte vyslovit, pokud si do bytu nebo domu (klidně i vícepodlažního) pořídíte robotický vysavač. Bude makat za vás, vy jen vynesete plnou nádobku s vysátými nečistotami, případně přemístíte pracanta do jiného podlaží. To je skvělé řešení hlavně pro alergiky, protože budou mít prach povysáváný denně, aniž by se o to museli sami zasloužit. A pokud máte nábytek na vyšších nožkách, robot vysaje opravdu všude a všechno. Jenže který vybrat?

Pokud jste se u výběru zasekli na modelech Roborock T7 Pro a Roborock T7, přičemž si říkáte, že doposud nevíte, po kterém z nich sáhnout, pojďme si tady, přehledně a na jednom místě shrnout, v čem je který z modelů lepší. Rovnou zmiňme, že ve výkonu se neliší, vysávají oba v podstatě stejně. Takže v čem jsou odlišnosti?

Co má robotický vysavač Roborock T7 Pro navíc oproti modelu Roborock T7?

Podívejme se na rozdíl mezi základní a „Pro“ variantou. Ve výkonu při vysávání nebo v mopování (vytírání) to není. Takže v čem se odlišuje? Roborock T7 Pro je lepší v následujících parametrech:

  • lepší navigační systém
  • pořizuje real-time video
  • dělá live-action obrázky

Takže je to jasné. Výkonově jsou na tom oba přístroje stejně, rozdíly jsou v nástavbové možnosti snímání okolí robota, když pracuje. To využijete, pokud máte doma malé dítě, případně domácího mazlíčka.

Xiaomi nabízí celou řadu vysavačů Roborock nebo Mi Robot Vacuum Mop.

Často kladené dotazy

1. Jaké jsou hlavní výhody robotických vysavačů?

Robotické vysavače pracují samostatně, což znamená, že nemusíte vysávat ručně. Toto je skvělé řešení pro alergiky, kteří potřebují udržovat své domovy prachově povysávané co nejčastěji. Robotické vysavače také dosahují pod nábytek na vyšších nožkách, což zajišťuje důkladné čištění v celém prostoru.

2. Jak se liší modely Roborock T7 Pro a Roborock T7?

Výkon obou modelů při vysávání a mopování je stejný. Hlavní rozdíly spočívají v dovednostech souvisejících s navigací a snímáním prostředí. Model Roborock T7 Pro nabízí lepší navigační systém, real-time video a live-action obrázky, což se může hodit pro uživatele s malými dětmi či domácími mazlíčky.

3. Jaká je nabídka robotických vysavačů od značky Xiaomi?

Xiaomi nabízí širokou řadu robotických vysavačů, jako například modely Roborock nebo Mi Robot Vacuum Mop. Tyto vysavače se mohou lišit v různých parametrech a funkcích, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a požadavkům.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...