Který vybrat? Fitness náramek Huawei Band 4 nebo Realme Band?

Který vybrat? Fitness náramek Huawei Band 4 nebo Realme Band

Fitness náramky s velmi rozdílnou cenou, ale možná s podobnými parametry. Nebo ne? Designově se od sebe liší v pojetí zpracování těla hodinek a zejména v pojetí celkového tvaru, kdy Huawei Band patří k náramkům s plochou obrazovkou, která nekopíruje tvar zápěstí, kdežto Realme Band je ergonomicky přívětivější a o něco dražší. Kterému z obou náramků dát přednost? Pojďme se podívat na rozdíly v jejich parametrech, co který náramek zvládá lépe. Díky tomu pro vás pak bude snazší mezi nimi zvolit vítěze.

Co nabídne fitness náramek Realme Band navíc oproti Huawei Band 4?

Nejprve se na porovnání podívejme optikou náramku Realme Band, v čem dokáže nabídnout lepší služby, než jeho zdárný konkurent Huawei Band 4. Odpověď je velmi rychlá. Nic. Všechny parametry má buď stejné, nebo horší než Huawei Band 4. Základními dvěma výhodami tedy zůstává ergonomičtější design a výrazně nižší cena. Dodejme, že oba náramky se nabíjejí pomocí vestavěného USB.

Fitness tracker Huawei vs Realme Band

Co nabídne fitness náramek Huawei Band 4 navíc oproti Realme Band?

V tomto případě už bude výčet pestřejší, neboť náramek Huawei Band 4 dokáže nabídnout několik výhod, které Realme Band nemá - ovšem za vyšší pořizovací cenu. Jedná se o následující:

  • senzor nošení (aby měření tepu neblikalo a neprobíhalo, když náramek sundáte)
  • větší kapacita baterie
  • dvojnásobná výdrž na jedno nabití
  • měření SpO2

Výhod náramku Huawei Band 4 jsme sice našli jen několik, ale pokud dáte výdrži a senzoru nošení přednost před ergonomičtějším designem a nižší cenou, bude volba jasná.

Často kladené dotazy

Jak se liší design fitness náramků Huawei Band a Realme Band?

Huawei Band má plochou obrazovku, která nekopíruje tvar zápěstí, zatímco Realme Band má ergonomicky přívětivější tvar, který je o něco dražší a lépe kopíruje tvar zápěstí.

Co nabídne fitness náramek Realme Band navíc oproti Huawei Band 4?

Oproti Huawei Band 4 nabízí Realme Band ergonomičtější design a výrazně nižší cenu, ale nemá žádné další výhody v parametrech a funkcích.

Co nabídne fitness náramek Huawei Band 4 navíc oproti Realme Band?

Na rozdíl od Realme Bandu nabízí Huawei Band 4 několik výhod, jako jsou senzor nošení, větší kapacita baterie, dvojnásobná výdrž na jedno nabití a měření SpO2, avšak za vyšší pořizovací cenu.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...