Který vybrat? Fitness náramek Huawei Band 4 nebo Honor Band 5?

Který vybrat? Fitness náramek Huawei Band 4 nebo Honor Band 5

Propracovali jste se při výběru náramků určených pro sledování zejména fitness parametrů vašeho těla až k výběru mezi modely Huawei Band 4 nebo Honor Band 5? Jde o produkty od jedné značky, a přestože designově dost odlišné, možná ve výběru mezi nimi tápete. Pojďme se podívat blíže na jejich parametry, abyste měli usnadněný další výběr a mohli s klidným svědomím jeden z nich vyřadit ze skupiny produktů, o které byste mohli i nadále mít zájem.

Co nabídne fitness náramek Honor Band 5 navíc oproti Huawei Band 4?

Je něco, co umí náramek Honor Band 5 lépe než fitness náramek Huawei Band 4, něco čím by vás hned více zaujal? Podívejme se na výčet parametrů, které má lepší:

  • jemnější displej
  • větší kapacita baterie (ale bohužel kratší výdrž na jedno nabití)
  • více sportovních módů

Pokud bychom to měli shrnout, nabídne podobně drahý náramek Honor Band 5 v podstatě jen lepší displej a o jeden sportovní mód navíc.

Fitness náramek Huawei

Co nabídne fitness náramek Huawei Band 4 navíc oproti Honor Band 5?

Nyní porovnávání otočme a podívejme se, v čem je lepší model Huawei Band 4, čím by vás mohl zaujmout. Už víme, že má delší výdrž na jedno nabití. Výhody jsou tedy následující:

  • delší výdrž na jedno nabití (20 dní oproti 14 dnům)
  • jednodušší nabíjení - přes vestavěné USB (netřeba originální nabíječku, jako je tomu u Honor Band 5 s pogo piny).

Tak už víte, čemu dáte nakonec přednost? Jemnějšímu displeji nebo delší výdrži a univerzálnímu nabíjení?

Často kladené dotazy

Co nabídne fitness náramek Honor Band 5 navíc oproti Huawei Band 4?

Honor Band 5 nabídne jemnější displej, větší kapacitu baterie (avšak kratší výdrž na jedno nabití) a více sportovních módů než Huawei Band 4.

Co nabídne fitness náramek Huawei Band 4 navíc oproti Honor Band 5?

Huawei Band 4 má delší výdrž na jedno nabití (20 dní oproti 14 dnům) a jednodušší nabíjení přes vestavěné USB, díky čemuž nepotřebujete originální nabíječku, jako je tomu u Honor Band 5 s pogo piny.

Jaký náramek bych měl zvolit, pokud hledám jemnější displej nebo delší výdrž a univerzální nabíjení?

Pokud dáváte přednost jemnějšímu displeji, zvolte Honor Band 5. Naopak, pokud je pro vás důležitější delší výdrž na jedno nabití a univerzální nabíjení, zvolte Huawei Band 4.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...