Které vybrat: Realme Watch nebo Amazfit Bip S?

Které vybrat: Realme Watch nebo Amazfit Bip S

Chcete sobě nebo svým blízkým pořídit chytré hodinky a právě se rozhodujete i ohledně hodinek od Realme nebo Amazfit? Možná vám padyl do oka oba modely, tedy Realme Watch i Amazfit Bip S. Čím se od sebe, když pomineme cenu? Co které hodinky nabídnou navíc a které se nosí lépe? Podívejme se na jejich detailní parametry!

Co má Realme Watch navíc oproti Amazfit Bip S?

Realme Watch má, ve srovnání s Amazfit Bip S navíc tyto vlastnosti, liší se v následujících parametrech:

  • větší obrazovka (při stejné hmotnosti hodinek), 1,4 palce oproti 1,28 palce
  • více sportovních režimů (14 oproti 10)
  • větší baterii (190 mAh oproti 160 mAh)
  • senzor SPO2
Amazfit chytré hodinky

Co má Amazfit Bip S navíc oproti Realme Watch?

Pokud hledáte, v čem je Amazfit Bip S větší, „nabušenější“, pak vězte, že jsou to tyhle detaily:

  • optický senzor zaměřený na biologické parametry: BioTracker PPG
  • senzor okolního světla
  • geomagnetický senzor
  • dvojnásobná výdrž baterie na jedno nabití (40 dní oproti 20 dnům)
  • GPS a GLONASS
  • kompatibilita se staršími Androidy (už od 4.4, Realme až od 5.0)
Chytré hodinky Amazfit

Každé z hodinek dokáží nabídnout něco trochu jiného. Proto vybírejte podle toho, co preferujete, zda třeba více sportů nebo delší výdrž baterie, schopnost komunikovat s GPS apod.

Často kladené dotazy

Co má Realme Watch navíc oproti Amazfit Bip S?

Realme Watch má ve srovnání s Amazfit Bip S větší obrazovku (1,4 palce oproti 1,28 palce), více sportovních režimů (14 oproti 10), větší baterii (190 mAh oproti 160 mAh) a senzor SPO2.

Co má Amazfit Bip S navíc oproti Realme Watch?

Amazfit Bip S má optický senzor BioTracker PPG, senzor okolního světla, geomagnetický senzor, dvojnásobnou výdrž baterie na jedno nabití (40 dní oproti 20 dnům), GPS a GLONASS, a je kompatibilní se staršími Androidy (už od verze 4.4, zatímco Realme je kompatibilní až od verze 5.0)

Jak si vybrat mezi Realme Watch a Amazfit Bip S?

Výběr mezi Realme Watch a Amazfit Bip S závisí na preferencích uživatele. Je důležité zvážit, zda preferujete větší obrazovku a více sportovních režimů u Realme Watch, nebo delší výdrž baterie, GPS a kompatibilitu se staršími Androidy u Amazfit Bip S.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...