Které vybrat: chytré hodinky HUAWEI Watch GT2e nebo HUAWEI Watch GT2?

Které vybrat: chytré hodinky HUAWEI Watch GT2e nebo HUAWEI Watch GT

Máte v plánu pořídit si chytré hodinky, zaujaly vás ty od Huawei, ale váháte mezi modely Watch GT2e a Watch GT2? Pojďme se podívat na jejich podrobné technické parametry a specifikaci, abyste si mohli o nich udělat lepší obrázek a měli větší základnu pro konečné rozhodnutí. Opět přistupme ke srovnání, co který model nabídne navíc. Hned na začátku dodejme, že vyšší cenu musíte zaplatit za Watch GT2.

Co mají chytré hodinky Huawei Watch GT2 navíc oproti Huawei Watch GT2e?

Když spolu ona modely hodinek porovnáme, tak zjistíme, že dražší z nich, tedy Watch GT2 (v provedení 46 mm průměru těla hodinek) nabídne navíc následující:

  • nižší hmotnost
  • nerezovou ocel v těle hodinek
  • reproduktor
  • mikrofon
  • hovory prostřednictvím Bluetooth propojení s telefonem
 HUAWEI Watch GT2e nebo HUAWEI Watch GT

Najde se něco, co je lépe nastaveno v hodinkách Watch GT2e?

Model s přídomkem „e“ je určen pro zarytější sportovce, ono „e“ pravděpodobně pochází ze slova excercises, tedy cvičení. Proto v něm najdete 100 sportovních aktivit, které hodinky dokáží sledovat. V GT2 je jich jen 15.

Takže volba je jasná: kdo upřednostní hovory pomocí hodinek, sáhne po Huawei Watch GT2. Ale kdo schce mít sledováno větší spektrum sportovních aktivit, zvolí model GT2e.

Často kladené dotazy

Co mají chytré hodinky Huawei Watch GT2 navíc oproti Huawei Watch GT2e?

Watch GT2 nabízí nižší hmotnost, nerezovou ocel v těle hodinek, reproduktor, mikrofon a možnost hovorů prostřednictvím Bluetooth propojení s telefonem.

Najde se něco, co je lépe nastaveno v hodinkách Watch GT2e?

Watch GT2e je určen pro zářitější sportovce a nabízí sledování 100 sportovních aktivit, zatímco model GT2 sleduje jen 15 aktivit.

Jak si mám vybrat mezi Huawei Watch GT2 a GT2e?

Kdo dá přednost hovorům pomocí hodinek, sáhne po Huawei Watch GT2. Ale kdo chce mít sledováno větší spektrum sportovních aktivit, zvolí model GT2e.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...