Které vybrat: chytré hodinky Amazfit Bip 1S nebo Amazfit Bip Lite?

Které vybrat: chytré hodinky Amazfit Bip 1S nebo Amazfit Bip Lite

Rozmýšlíte nad chytrými hodinkami od Amazfit? Vyhovuje vám jak jejich nízká cena, tak zejména reflexivní TFT displej, který je v allways-on podobě, tedy stále viditelný?  Možná znáte klasické Amazfit Bip, ale spíše přemýšlíte, jestli sáhnout po odlehčené variantě Amazfit Bip Lite, nebo si naopak připlatit a volit vylepšené Amazfit Bip 1S. Pojďme se podívat, jaké jsou mezi nimi rozdíly a co vám které dokáží nabídnout navíc oproti těm druhý.

Co mají chytré hodinky Amazfit Bip 1S navíc oproti Amazfit Bip Lite?

Logicky očekáváme, že dražší model bude mít i více vychytávek. podívejme se, tedy co dokáží chytré hodinky Amazfit Bip 1S nabídnout navíc oproti odlehčenému modelu Amazfit Bip Lite:

  • vyšší cenu
  • nižší hmotnost
  • 2,5 D Corning gorilla 3rd glass
  • krytí do 5 ATM (oproti 3 ATM u Amazfit Bip Lite)
  • geomagnetický senzor (digitální kompas)
  • více sportovních módů (10 oproti 4)
  • GPS plus Glonass
  • NFC
  • Bluetooth 4.2
  • Propojitelnost se dvěma aplikacemi (Amazfit APP/Mi Fit)
Chytré hodinky Amazfit

Dokáží chytré hodinky Amazfit Bip Lite nabídnou něco navíc oproti Amazfit Bip 1S?

Možná se budete dovot, ale dokáží. A je to vádrž baterie. Zatímco Amazfit Bip 1S vydrží na jedno nabití 30 dní při běžném provozu, 22 hodin při zapnuté GPS a 80 dní v nouzovém režimu, tak odlehčené Amazfit Bip Lite umějí vydržet na jedno nabití 45 dní při běžném provozu a 120 dní v nouzovém režimu. Navíc se Lite verze dokáže propojit s Androidem i iOS v nižší verzi, a to už od Android 5.0 a iOS 10.0.

Tak co, čemu dáte přednost – vyšší odolnosti hodinek, nebo spíše delší výdrži? GPS a více sportům, nebo spíše nižší ceně?

Často kladené dotazy

1. Jaké jsou hlavní rozdíly mezi chytrými hodinkami Amazfit Bip 1S a Amazfit Bip Lite?

Amazfit Bip 1S nabízejí vyšší cenu, nižší hmotnost, 2,5D Corning Gorilla Glass, krytí do 5 ATM, geomagnetický senzor, více sportovních módů, GPS a Glonass, NFC, Bluetooth 4.2 a propojitelnost se dvěma aplikacemi. Na druhou stranu, Amazfit Bip Lite mají lepší výdrž baterie, a jsou kompatibilní s nižšími verzemi Androidu a iOS.

2. Co mají chytré hodinky Amazfit Bip 1S navíc oproti Amazfit Bip Lite?

Amazfit Bip 1S nabízejí nižší hmotnost, 2,5D Corning Gorilla Glass, krytí do 5 ATM, geomagnetický senzor, více sportovních módů, GPS a Glonass, NFC, Bluetooth 4.2 a propojitelnost se dvěma aplikacemi.

3. Co dokáže nabídnout Amazfit Bip Lite navíc oproti Amazfit Bip 1S?

Amazfit Bip Lite mají lepší výdrž baterie (45 dní při běžném provozu a 120 dní v nouzovém režimu) a jsou kompatibilní s nižšími verzemi Androidu a iOS (již od Android 5.0 a iOS 10.0).



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...