Která vybrat: bezdrátová sluchátka SONY WF-SP800N nebo AirPods Pro?

Která vybrat: bezdrátová sluchátka SONY WF-SP800N nebo AirPods Pro

Příznivci značky Apple mají samozřejmě okamžitě jasno, protože Apple záležitosti, to je hlavně fascinace značkou a věrnost jejím produktům. Nicméně se může stát, že se přece jen necháte zviklat a začnete se zajímat i o jiné značky a produkty, které také rozhodně stojí za pozornost a s iOS komunikují. Co třeba bezdrátová sluchátka SONY WF-SP800N – jsou výrazně levnější a možná nabídnou i něco zajímavého. Pojďme se vrhnout na komparaci obou modelů.

Co mají bezdrátová sluchátka AirPods Pro navíc oproti SONY WF-SP800N, když pomineme vyšší cenu?

Čím mohou mnohem dražší AirPods Pro zaujmout ve srovnání se sluchátky od Sony? Je to smutné, ale moc toho nenajdeme, v parametrech totiž jasně vedou SONY WF-SP800N. V čem vedou AirPods Pro, kromě vyšší ceny:

  • nižší hmotnost sluchátek
  • menší nabíjecí a ochranné pouzdro
  • bezdrátové nabíjení trvající kratší dobu

Ale tím jsme skončili.

SONY WF-SP800N nebo AirPods Pro

Co mají bezdrátová sluchátka SONY WF-SP800N navíc oproti AirPods Pro?

Teď se podívejme, ve kterých parametrech dokáží Sony sluchátka překonat model od Apple:

  • více barevných provedení
  • větší kapacita baterie ve sluchátkách
  • větší kapacita baterie v ochranném a nabíjecím pouzdru
  • více než dvojnásobná výdrž sluchátek v přehrávaní na jedno nabití
  • delší výdrž pouzdra na jedno nabití
  • větší driver unit
  • vyšší krytí proti vodě
  • ovládání hlasitosti přímo na sluchátkách
  • extra basy

Tak co, máte vybráno?

Často kladené dotazy

Co mají bezdrátová sluchátka AirPods Pro navíc oproti SONY WF-SP800N, když pomineme vyšší cenu?

Výhody AirPods Pro oproti modelu SONY WF-SP800N zahrnují nižší hmotnost sluchátek, menší nabíjecí a ochranné pouzdro a kratší dobu bezdrátového nabíjení. Nicméně to jsou jediné výhody, které AirPods Pro nabízí ve srovnání se sluchátky od Sony.

Ve kterých parametrech jsou bezdrátová sluchátka SONY WF-SP800N lepší než AirPods Pro?

Sony sluchátka překonávají model od Apple v několika parametrech, včetně více barevných provedení, větší kapacity baterie ve sluchátkách i ochranném a nabíjecím pouzdru, více než dvojnásobné výdrže sluchátek v přehrávaní na jedno nabití, delší výdrže pouzdra na jedno nabití, větší driver unit, vyšší krytí proti vodě, ovládání hlasitosti přímo na sluchátkách a extra basů.

Má smysl investovat do AirPods Pro, když jsou sluchátka SONY WF-SP800N levnější a nabízejí příznivější parametry?

Pro příznivce značky Apple může být fascinace značkou a věrnost jejím produktům důvodem k investici do AirPods Pro. Nicméně sluchátka SONY WF-SP800N nabízí lepší parametry v mnoha ohledech a jsou výrazně levnější, což může přesvědčit zákazníky, aby se začali zajímat i o jiné značky a produkty kompatibilní s iOS.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...