Která koupit: bezdrátová sluchátka JBL Tune 220TWS nebo JBL Tune 120TWS?

která vybrat

Vybíráte bezdrátové sluchátka a máte rádi audiotechniku od JBL? Pak se možná prohrabujete i nabídkou jejich modelů, ke kterým patří například i JBL Tune 220TWS nebo JBL Tune 120TWS. Nemůžete se rozhodnout, po kterých z nich sáhnout? Tak se na ně pojďme podívat podrobněji, ať se rozhodování snazší. Dodejme, že dražším modelem jsou JBL Tune 120TWS.

Co mají bezdrátová sluchátka JBL Tune 120TWS navíc oproti JBL Tune 220TWS?

Opět to vezměme od dražšího modelu. Co dokáže nabídnout JBL ve svém dražším modelu oproti tomu levnějšímu? Vyplatí se více investovat nebo je levnější cena výhodnější – ve srovnání s nabízenými parametry?

JBL bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka JBL Tune 120TWS jsou lepší v těchto vlasrnostech:

  • větší baterie ve sluchátkách
  • delší výdrž sluchátek na jedno nabití
  • vyšší hmotnost celéhu packu
  • jiný tvar s kratším driverem (ale nemusí pro každého znamenat výhodu)

Co mají bezdrátová sluchátka JBL Tune 220TWS navíc oproti JBL Tune 120TWS?

V tomto případě se dostáváme do situace, kdy levnější model má mnoho lepších parametrů a také jiný tvar. Takže výběr závisí jak na prefenci tvaru sluchátek, tak na preferenci ceny. Co tedy mají bezdrátová sluchátka JBL Tune 220TWS navíc oproti JBL Tune 120TWS? Jsou to:

  • vyšší verzi Bluetooth (5.0 vs. 4.2)
  • větší baterii v ochranném a nabíjecím pouzdře
  • delší dobu výdrže pouzdra na jedno nabití (19 oproti 16 h)

Tentokrát lze za méně peněz pořídit delší výdrž, ale v kompletně jiném tvaru. Pro který se nakonec rozhodnete?

Často kladené dotazy

Co mají bezdrátová sluchátka JBL Tune 120TWS navíc oproti JBL Tune 220TWS?

větší baterie ve sluchátkách, delší výdrž sluchátek na jedno nabití, vyšší hmotnost celého packu a jiný tvar s kratším driverem (ale nemusí pro každého znamenat výhodu)

Co mají bezdrátová sluchátka JBL Tune 220TWS navíc oproti JBL Tune 120TWS?

vyšší verzi Bluetooth (5.0 vs. 4.2), větší baterii v ochranném a nabíjecím pouzdře, delší dobu výdrže pouzdra na jedno nabití (19 oproti 16 h)

Pro které sluchátka se nakonec rozhodnout, JBL Tune 120TWS nebo JBL Tune 220TWS?

Výběr závisí jak na prefenci tvaru sluchátek, tak na preferenci ceny. JBL Tune 220TWS nabízejí delší výdrž a vyšší verzi Bluetooth za nižší cenu, ale v kompletně jiném tvaru než JBL Tune 120TWS, které mají lepší vlastnosti v oblasti baterie ve sluchátkách a tvaru s kratším driverem.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...