Jsou hodinky Realme Watch vodotěsné?

Jsou hodinky Realme Watch vodotěsné

Už víme, jaké výhody mají hodinky Realme Watch a jak je zprovoznit, ale podívejme se také na to, zda je můžete používat i při plavání nebo s nimi zmoknout. Jsou hodinky Realme Watch vodotěsné?

Odolnost proti prachu a vodě je tu opravdu vysoká

Hodinky Realme Watch mají velmi vysokou odolnost proti prachu a vodě, a to dokonce na stupni IP68. To znamená, že s nimi můžete bez obav do vody. A to jak do vody sladké v bazénech, řekách nebo vodních nádržích, tak také do moře. Jen pozor, hodinky Realme Watch nejsou určeny pro potápění. Pouze pro aktivity jen kousek pod hladinou, tedy pro plavání nebo šnorchlování.

hodinky Realme Watch

Ale dejte si pozor se sprchováním nebo koupelí – tady totiž budete jistě používat teplejší vodu – a vyšší teplota je to, co hodinkám může způsobit momentální ztrátu odolnosti proti působení vody a prachu.

Hodinky se nepokoušejte ve vodě ovládat

Jakmile budete s hodinkami ve vodě, nikdy nemačkejte jejich ovládací tlačítko umístěné na straně. Mohli byste totiž vpustit vodu dovnitř. Hodinky jsou vodotěsné pod podmínkou, že je nebudete pod vodou chtít ovládat.

Než se rozhodnete hodinky po pobytu ve vodě nabíjet nebo je jakkoliv používat, nejdříve je dokonale vysušte. Hodinky Realme Watch samozřejmě nevydrží působení agresivních kapalin, a to ani běžných čističů, třeba na koupelny.

Často kladené dotazy

Mohu používat hodinky Realme Watch při plavání nebo šnorchlování?

Ano, hodinky Realme Watch mají vysokou odolnost proti prachu a vodě na stupni IP68, což znamená, že je můžete bez obav používat při plavání nebo šnorchlování. Avšak nejsou vhodné pro potápění.

Mohou hodinky Realme Watch odolat teplé vodě?

Hodinky mohou ztratit svoji odolnost proti prachu a vodě při vystavení vyšší teplotě, například při koupeli nebo sprchování s teplejší vodou. Je tedy lepší se těmto situacím vyhnout.

Je možné ovládat hodinky Realme Watch pod vodou?

Hodinky byste neměli pod vodou ovládat a mačkat jejich ovládací tlačítko, protože by se mohla dostat voda dovnitř. Opravdová vodotěsnost těchto hodinek je zaručena za předpokladu, že je nebudete chtít pod vodou ovládat.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...