Jak vyřešit problémy s párováním Xiaomi AirDots?

Xiaomi Mi AirDots

Xiaomi AirDots jsou oblíbená sluchátka, která ovšem mají menší problém s párováním - tedy, pokud nevíte, jak je správně spárovat. Hlavním problémem je vzájemná synchronizace bluetooth sluchátek, která spolu občas odmítají komunikovat - když na ně jdete špatně.

Jak odstranit problémy se synchronizací Xiaomi AirDotů?

Procedura je velmi jednoduchá a zabere vám jen nějakou tu minutku. Jediné, co potřebujete, je dodržet sérii kroků v přesně daném pořadí, abyste sluchátka dostali do párovacího modu, a tak je donutili spolu komunikovat, jinými slovy se synchronizovat.

bezdrátová sluchátka

-Vyjměte jedno sluchátko z krabičky pro nabíjení a druhé nechte ležet uvnitř.

- Sluchátko se automaticky zapne, takže ho nyné budete muset vypnout delším podržením dotekové plochy.

- Po vypnutí opět držte dotekovou plochu, a to po dobu zhruba 30 vteřin, než se rozsvítí červené světlo.

- Pak vytáhněte druhé sluchátko a zopakujte ten samý proces.

- Jakmile vám obě sluchátka svítí červeně, vložte je do nabíjecí krabičky na cirka 5 vteřin.

sluchátko

A máte hotovo! Sluchátka máte synchronizována. Nyní spolu budou ve stereo módu bez problému komunikovat a potíže už nebude nutné řešit.

Často kladené dotazy

Jaké je hlavní problém Xiaomi AirDots při párování?

Hlavním problémem při párování Xiaomi AirDots je vzájemná synchronizace bluetooth sluchátek, která spolu občas odmítají komunikovat.

Jak odstranit problémy se synchronizací Xiaomi AirDots?

Abyste odstranili problémy se synchronizací, je třeba dodržet sérii kroků v přesně daném pořadí, abyste sluchátka dostali do párovacího modu. Vyjměte jedno sluchátko z krabičky pro nabíjení a druhé nechte ležet uvnitř. Vypněte ho delším podržením dotekové plochy. Po vypnutí opět držte dotekovou plochu, a to po dobu zhruba 30 vteřin, než se rozsvítí červené světlo. Pak vytáhněte druhé sluchátko a zopakujte tentýž proces. Po tomto procesu obě sluchátka svítí červeně, vložte je do nabíjecí krabičky na cca 5 vteřin. Sluchátka budou synchronizována a bez problémů spolu komunikovat.

Jak dlouho trvá odstranění problémů se synchronizací Xiaomi AirDots?

Proces odstraňování problémů se synchronizací Xiaomi AirDots je velmi jednoduchý a zabere vám jen nějakou tu minutku.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

zdraví a wellness

Akce a slevy na podporu zdraví a wellness

Slevy a výhodné nabídky zpravidla řešíme z hlediska vekých výdajů na domácí spotřebiče, obuv a oblečení, či třeba elektroniku. Proč však nemyslet i...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...