Jak udělat aktualizaci firmware na chytrých hodinkách Huawei Watch GT2?

Jak udělat aktualizaci firmware na chytrých hodinkách Huawei Watch GT2?

V nejnovějších verzích firmware na hodinkách Huawei Watch GT2 jsou k dispozici třeba nové funkce karty. Také se podařilo optimalizovat stabilitu systému, takže není divu, když i čeští uživatelé o aktualizaci stojí. Jenže jak se do ní pustit? Naštěstí to není nic složitého, navíc si můžete vybrat mezi dvěma cestami.

Jak získat firmware upgrade pro hodinky Huawei Watch GT2?

Zde jsou dvě cesty, jak získat firmware upgrade pro hodinky Huawei Watch GT2. Kterou si vyberete, je jen a jen na vás.

Huawei Watch GT2

Způsob první

Krok 1: Propojte hodinky Huawei Watch GT2 s aplikací Huawei Health app ve vašem telefonu.

Krok 2: Otevřete aplikaci, klikněte na „Devices“ (zařízení), pak klikněte na váš model hodinek a posléze klikněte na „Firmware update“.

Krok 3: Pak už jen následujte pokyny, které se při této operaci budou objevovat na obrazovce – tedy za předpokladu, že právě nějaká aktualizace k dispozici je.  

Způsob druhý

Pro Android telefony: Otevřete aplikaci Huawei Health app, klikněte na „Devices“ (zařízení), pak klikněte na váš model hodinek a v nabídce povolte automatické stahování aktualizací přes Wi-Fi, tedy „uto-download update packages over Wi-Fi“. Jakmile se objeví nová aktualizace, hodinky vás na to hned upozorní. A jakmile se ocitnete ve wi-fi připojení, aktualizují se hodinky samy.

Pro iOS telefony: Otevřete aplikaci Huawei Health app, klikněte na profilový obrázek v levém horním rohu na domovské obrazovce. Pak klikněte na „Settings“ a také zda povolte „Auto-download update packages over Wi-Fi“, tedy automatické stahování aktualizací přes Wi-Fi. Jakmile se objeví nová aktualizace, hodinky vás na to hned upozorní. A jakmile se ocitnete ve wi-fi připojení, aktualizují se hodinky samy.

Často kladené dotazy

Jaké jsou nové funkce firmware na Huawei Watch GT2 hodinkách?

V nejnovějších verzích firmware na hodinkách Huawei Watch GT2 jsou k dispozici nové funkce karty a také se podařilo optimalizovat stabilitu systému.

Jak mohu aktualizovat firmware na svých hodinkách Huawei Watch GT2?

Aktualizaci firmware na hodinkách Huawei Watch GT2 je možné provést pomocí aplikace Huawei Health app ve vašem telefonu. Existují dvě cesty, které můžete zvolit: 1. Propojte hodinky s aplikací, otevřete ji a klikněte na "Devices" (zařízení), dále na váš model hodinek a pak na "Firmware update". Poté už jen sledujte pokyny na obrazovce. 2. Pro Android telefony, povolte v aplikaci automatické stahování aktualizací přes Wi-Fi, pro iOS telefony toto nastavení povolte v profilovém obrázku v levém horním rohu domovské obrazovky. Aktualizace se pak provede automaticky, když se ocitnete ve wi-fi připojení.

Co potřebuji k aktualizaci firmware na svých hodinkách Huawei Watch GT2?

Pro aktualizaci firmware na hodinkách Huawei Watch GT2 potřebujete mít nainstalovanou aplikaci Huawei Health app ve vašem telefonu, který je propojen s hodinkами. Dále pak stačí sledovat návod výše uvedený v odpovědi na "Jak mohu aktualizovat firmware na svých hodinkách Huawei Watch GT2?".



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...