Jak spárovat Xiaomi Redmi Band - novinku od Xiaomi – s iOS nebo s Androidem?

Jak spárovat Xiaomi Redmi Band - novinku od Xiaomi – s iOS nebo s Androidem

Značka Redmi, která patří do skupiny Xiaomi, prezentovala na festivalu fanoušků Xiaomi Mi 2020 svůj první fitness náramek. Dostal jednoduché označení Redmi Band. Ke spárování s telefony nebo tablety ale budete potřebovat jinou aplikaci, než na kterou jsme zvyklí od jiných Xiaomi nositlností. Která to a je a jak se vůbec do párování Redmi Bandu pustit?

Jak spárovat Xiaomi Redmi Band s iOS nebo s Androidem

Párování je naštěstí velmi snadné a pro oba typy operačních systémů podobné. Jen musíte vědět, kterou aplikaci si stáhnout. Tady je 5 kroků, které vás k párování nového náramku Xiaomi Band dovedou.

Krok 1: Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Redmi Band App, otevřete ji. V obchodě s Google Android aplikacemi ji najdete pod názvem „Xiaomi Mi Wear" (pro Androidy 4.4 a vyšší), v iOS App Store je umístěna pod názvem „Xiaomi Mi Wear Lite" (pro iOS 9.0 a vyšší).

Krok 2: Zapněte v telefonu (tabletu) Bluetooth

Krok 3: Klikněte na „Profile“ a pak na Přidat nové zařízení „Add a new device“, pak vyberte váš model náramku.

Krok 4: Xiaomi Redmi Band mějte blízko párovaného mobilu nebo tabletu.

Krok 5: Nakonec jen na náramku Xiaomi Redmi Band odklikněte potvrzení párování, jakmile to po vás náramek bude chtít. A je spárováno.

Často kladené dotazy

Jaká aplikace je potřeba ke spárování Xiaomi Redmi Band s iOS nebo Androidem?

Pro spárování Xiaomi Redmi Band s iOS nebo Androidem je potřeba aplikace Redmi Band App. V obchodě s Google Android aplikacemi ji najdete pod názvem „Xiaomi Mi Wear" (pro Androidy 4.4 a vyšší) a v iOS App Store je umístěna pod názvem „Xiaomi Mi Wear Lite" (pro iOS 9.0 a vyšší).

Jaký je postup párování Xiaomi Redmi Band s iOS nebo Androidem?

Postup párování Xiaomi Redmi Band s iOS nebo Androidem se skládá z pěti kroků: 1) Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Redmi Band App a otevřete ji. 2) Zapněte v telefonu (tabletu) Bluetooth. 3) Klikněte na „Profile“ a pak na Přidat nové zařízení „Add a new device“, pak vyberte váš model náramku. 4) Mějte Xiaomi Redmi Band blízko párovaného mobilu nebo tabletu. 5) Nakonec jen na náramku Xiaomi Redmi Band odklikněte potvrzení párování, jakmile to po vás náramek bude chtít. A je spárováno.

Musím mít telefon nebo tablet s Xiaomi Redmi Band blízko při párování?

Ano, při párování Xiaomi Redmi Band s iOS nebo Androidem je důležité mít náramek blízko párovaného mobilu nebo tabletu, aby proběhlo správně a bez problémů.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...