Jak spárovat bezdrátová sluchátka Realme Buds Air Neo s iPhonem nebo s Android smartphonem?

Jak spárovat bezdrátová sluchátka Realme Buds Air Neo s iPhonem nebo s Android smartphonem?

Nejnovější sluchátka od Realme nabízejí opravdový bezdrátový hudební zážitek. Jsou totiž vybavena čipem R1 True Wireless chip s Bluetooth 5.0. To zajistí okamžité a hlavně stabilní propojení s vaším novějším zařízením, které má Bluetooth alespoň 4.2. Ale jak na to, aby se spojení uskutečnilo, jak spárovat bezdrátová sluchátka Realme Buds Air s iPhonem nebo s Android smartphonem? Je to naštěstí velmi snadné.

Bezdrátová sluchátka Realme Buds Air fungují jak s iPhonem, tak i s Android smartphonem

Jak s Android telefonem, tak s telefonem s iOS (iPhonem) jsou sluchátka schopná fungovat. Díky Bluetooth 5.0 udrží stabilní spojení, které nebude vypadávat. Bluetoth 5.0 je navíc méně energeticky náročné, než je tomu u nižších verzí, a tak dovoluje sluchátkům i delší výdrž na jedno nabití.

Jak spárovat bezdrátová sluchátka Realme Buds Air s iOS nebo s Androidem?

Jak spárovat váš telefon a bezdrátová sluchátka? Budou stačit jen tři jednoduché kroky.

Pro uživatele iOS, Androidu nebo Googlu:

Krok 1: Zapněte ve svém telefonu (či v jiném chytrém zařízení) Bluetooth.

Krok 2: Obě sluchátka vyndejte z pouzdra a umístěte je blízko párovaného zařízení.

Krok 3: Klikněte na „Realme Buds Air Neo“, jakmile se objeví na displeji nabídka na jeho párování. Tím je hotovo. Kdykoliv se pak sluchátka přiblíží zase k vašemu telefonu, automaticky se s ním spárují.

Poznámka: abyste doladili detaily nastavení, je nutné si stáhnout aplikaci Realme Link APP, kde si dezaily donastavíte podle sebe – stažení aplikace telefonů Realme není nutné. U nich se při párování postupuje trošičku jinak:

Pro uživatele Realme telefonu:

Krok 1: Zapněte ve svém Realme telefonu Bluetooth

Krok 2: Na pouzdru se sluchátky jen stiskněte tlačítko a pouzdro se sluchátky uvnitř položte blízko párovaného telefonu.

Krok 3: Poté vám na telefonu vyskočí pop-up okno, ve kterém vám systém oznámí, že Realme telefon byl spárován se sluchátky. Můžete kliknout na možnosti nastavení a doladit detaily. Tím je hotovo. Kdykoliv se pak sluchátka přiblíží zase k vašemu telefonu, automaticky se s ním spárují.

Často kladené dotazy

Jsou bezdrátová sluchátka Realme Buds Air kompatibilní s iPhonem a Android smartphonem?

Ano, bezdrátová sluchátka Realme Buds Air jsou kompatibilní jak s iPhonem, tak i s Android smartphonem. Díky Bluetooth 5.0 udrží stabilní spojení, které nebude vypadávat a je méně energeticky náročné.

Jak spárovat bezdrátová sluchátka Realme Buds Air s iOS nebo Androidem?

Pro spárování sluchátek s iOS nebo Androidem postupujte následovně: 1) Zapněte Bluetooth ve svém telefonu či jiném chytrém zařízení. 2) Obě sluchátka vyndejte z pouzdra a umístěte je blízko párovaného zařízení. 3) Klikněte na "Realme Buds Air Neo", jakmile se objeví na displeji nabídka na jeho párování. Sluchátka se poté automaticky spárují s telefonem, kdykoli se k němu přiblíží.

Jak spárovat bezdrátová sluchátka Realme Buds Air s Realme telefonem?

Pro spárování sluchátek s Realme telefonem postupujte následovně: 1) Zapněte Bluetooth ve svém Realme telefonu. 2) Na pouzdru se sluchátky stiskněte tlačítko a pouzdro se sluchátky uvnitř položte blízko párovaného telefonu. 3) Poté vám na telefonu vyskočí pop-up okno, ve kterém vám systém oznámí, že Realme telefon byl spárován se sluchátky. Můžete kliknout na možnosti nastavení a doladit detaily. Sluchátka se poté automaticky spárují s telefonem, kdykoli se k němu přiblíží.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...