Jak se ovládají bezdrátová sluchátka Realme Buds Air?

Jak se ovládají bezdrátová sluchátka Realme Buds Air

Bezdrátová sluchátka Realme Buds Air nabídnou tlačítka, pomocí nichž je můžete snadno ovládat. Ale pozor, nejedná se o ovládání hlasitosti, nýbrž o ovládání spárovaného telefonu. Hlasitost lze nastavovat jen a pouze na spárovaném telefonu, na sluchátkách ovládáte jak přehrávání hudby, tak třeba hovory nebo hlasového asistenta. Ale jak na to? Naštěstí je to celkem snadné!

Dvojklikem zvednete hovor nebo zahájíte či stopnete přehrávání hudby

Stačí jeden dvojklik a zvednete příchozí hovor, který se automaticky propojí do sluchátek (mají i mikrofon). Nebo dvojklikem zahájíte přehrávání hudby (play) či ho stopnete (pause).

reproduktor sluchátek

Trojklikem přeskočíte na následující skladbu

Jakmile zmáčknete tlačítko třikrát rychle po sobě, v přehrávání se posunete na následující skladbu ve vašem playlistu.

Dlouhý stisk po jedné straně ukončí hovor nebo aktivuje hlasového asistenta

Když na sluchátkácha Realme Buds Air dlouze podržíte tlačítko po straně, tak můžete jednak ukončit probíhající hovor nebo ho nepřijmout (zavěsit), jednak lze tímto krokem aktivovat hlasového asistenta ve vašem mobilu.

Dlouhý stisk po obou stranách

No a konečně dlouhým stiskem po obou stranách aktivujete u sluchátek Realme Buds Air tzv. gaming mód, který se stará o minimalizování input lagu a zdokonalení zážitku ze hry.

Často kladené dotazy

Jak ovládat přehrávání hudby a hovory na bezdrátových sluchátkách Realme Buds Air?

Dvojklikem na tlačítko sluchátek zvednete příchozí hovor nebo zahájíte či stopnete přehrávání hudby. Trojklikem na tlačítko přeskočíte na následující skladbu ve vašem playlistu. Dlouhým stiskem po jedné straně ukončíte hovor nebo aktivujete hlasového asistenta. Dlouhým stiskem po obou stranách aktivujete gaming mód.

Je možné nastavit hlasitost pomocí tlačítek na sluchátkách Realme Buds Air?

Není možné nastavit hlasitost pomocí tlačítek na sluchátkách Realme Buds Air, hlasitost lze nastavit pouze na spárovaném telefonu.

Co je gaming mód na sluchátkách Realme Buds Air a jak ho aktivovat?

Gaming mód na sluchátkách Realme Buds Air je funkce, která minimalizuje input lag a zlepšuje zážitek ze hry. Aktivujete ho dlouhým stiskem tlačítek po obou stranách sluchátek.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...