Jak používat Xiaomi Mi Band 5 coby dálkové ovládání fotoaparátu ve vašem mobilu?

Na trhu je nejnovější Xiaomi mi Band 5. Jak se nabíjí

Xiaomi Mi Band 5 je novinkou, na kterou se na českém trhu těší spousta zákazníků, kteří si tento malý, ale šikovný náramek oblíbili. Pátá generace přináší spoustu novinek, jak už jsme vás informovali. Teď se podíváme, jak se dá náramek snadno použít coby dálkové ovládání foťáku v mobilu -  a, na rozdíl od předchozího Mi Band 4, k tomu nebudete potřebovat aplikaci třetí strany. Takže se těšte na snadné nastavení!

Na novinku Mi Band 5 si musíme ještě chvilku počkat, ale lze objednávat předprodej, třeba rovnou u českého zastoupení výrobce.

Jak nastavit fitness náramek Xiaomi Mi Band jako dálkové ovládání fotoaparátu ve vašem mobilu?

Postup je následovný, zahrnuje možnost, že nemáte náramek spárovaný s telefonem. Pokud máte, přeskočte první dva kroky.

Xiaomi mi Band 5

Krok 1: Zapněte Bluetooth ve vašem telefonu

Krok 2: Spárujte svůj náramek s telefonem, a to prostřednictvím aplikace Xiaomi Mi Fit App, kde kliknete v Profilu na „přidat zařízení“ a vyberete „náramek“ (band).

Krok 3: Rozjeďte ve svém mobilu fotoaparát

Krok 4: V náramku se proklikejte až na volbu „camera remote“

Krok 5: teď už jen použijte ovládací tlačítko náramku jako dálkové ovládání fotoaparátu ve vašem mobilu. Funkce se automaticky vypne, jakmile v telefonu zavřete fotoaparát (ukončíte aplikaci focení).

Často kladené dotazy

Je možné použít Xiaomi Mi Band 5 jako dálkové ovládání fotoaparátu v mobilu?

Ano, Xiaomi Mi Band 5 lze snadno nastavit jako dálkové ovládání fotoaparátu ve vašem mobilu, a na rozdíl od předchozí generace Mi Band 4, k tomu nebudete potřebovat aplikaci třetí strany.

Jak nastavit Xiaomi Mi Band 5 jako dálkové ovládání fotoaparátu?

Pro nastavení Xiaomi Mi Band 5 jako dálkového ovládání fotoaparátu ve vašem telefonu postupujte následovně: 1. Zapněte Bluetooth ve vašem telefonu, 2. Spárujte fitness náramek s telefonem pomocí aplikace Xiaomi Mi Fit App, 3. Spusťte ve svém mobilu fotoaparát, 4. V náramku se proklikejte až na volbu "camera remote", 5. Použijte ovládací tlačítko náramku jako dálkové ovládání fotoaparátu ve vašem mobilu.

Kde mohu objednat Xiaomi Mi Band 5?

Na novinku Mi Band 5 si sice musíme ještě chvilku počkat, ale lze ji objednat v předprodeji, například rovnou u českého zastoupení výrobce.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...