Jak nastavit Huawei Router AX3 Pro? Je to lehčí, než jste si mysleli!

Jak nastavit Huawei Router AX3 Pro? Je to lehčí, než jste si mysleli!

Nastavení routeru nikdo nebylo tak jednoduché, jako je tomu nyní s routerem Huawei Router AX3 Pro. Dokonce i náctiletí by to hravě zvládli, výrobce totiž zapracoval na tom, aby byl jejich router trchnologicky přístupnější také pro rodiny, kde si chtějí měnit jeho nastavení zcela sami. Takže jak na to?

Metoda první: nastavení pomocí aplikace Huawei AI Life APP

Krok 1: Ponechte svůj telefon připojený k vaší Huawei AX3 Pro Wi-Fi, která se po jeho připojení do sítě a ke zdroji dat vytvoří.

Krok 2: Otevřete aplikaci Huawei AI Life App a klikněte na „set now“ neboli „nastavení“. Nebo můžete kliknout na „+“ a tak přidat váš Huawei AX3 Pro router.

Krok 3: Poté klikněte na „Start Setting“, tedy začít nastavovat.

Krok 4:  Začněte vytvořením vašeho širokopásmového účtu a hesla

Krok 5: Pro nastavení účtu a hesla následujte kroky v aplikaci, nejsou nijak náročné.

Huawei Router AX3 Pro

Metoda druhá: nastavení pomocí webové stránky Huawei AX3 Pro

Krok 1: Připojte váš router ke zdroji internetu (uplink)

Krok 2: Ponechte svůj telefon připojený k vaší Huawei AX3 Pro Wi-Fi, která se po jeho připojení do sítě a ke zdroji dat vytvoří.

Krok 3: Otevřete v telefonu internetový prohlížeč a do adresového řádku vepište „192.168.3.1“

Krok 4: Dostanete se na stránku vašeho routeru, kde už snadno dokončíte jeho nastavení podle pokynů. Podrobnosti najdete i v našem dalším článku.

Pak už bude váš router Huawei Router AX3 Pro připraven pro běžné používání.

Často kladené dotazy

Jak nastavit router Huawei Router AX3 Pro pomocí aplikace Huawei AI Life APP?

Pro nastavení routeru Huawei Router AX3 Pro pomocí aplikace Huawei AI Life APP postupujte následovně: Krok 1: Připojte telefon k vaší Huawei AX3 Pro Wi-Fi síti. Krok 2: Otevřete aplikaci Huawei AI Life App a klikněte na „set now“ nebo „nastavení“ nebo klikněte na „+“ a přidejte váš Huawei AX3 Pro router. Krok 3: Klikněte na „Start Setting“, tedy začít nastavovat. Krok 4: Vytvořte váš širokopásmový účet a heslo. Krok 5: Pro nastavení účtu a hesla postupujte podle kroků v aplikaci.

Jak nastavit router Huawei Router AX3 Pro pomocí webové stránky routeru?

Pro nastavení routeru Huawei Router AX3 Pro pomocí webové stránky postupujte následovně: Krok 1: Připojte váš router ke zdroji internetu (uplink). Krok 2: Připojte telefon k vaší Huawei AX3 Pro Wi-Fi síti. Krok 3: V telefonu otevřete internetový prohlížeč a do adresového řádku vepište „192.168.3.1“. Krok 4: Dostanete se na stránku vašeho routeru, kde snadno dokončíte jeho nastavení podle pokynů.

Je nastavení routeru Huawei Router AX3 Pro jednoduché pro nezkušené uživatele?

Ano, nastavení routeru Huawei Router AX3 Pro je navrženo tak, aby bylo jednoduché a přístupné i pro nezkušené uživatele, jako jsou rodiny nebo mladší osoby. Výrobce zapracoval na tom, aby byl router technologicky přístupnější pro ty, kteří si chtějí měnit jeho nastavení zcela sami.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...