Jak nainstalovat webkameru na Play Station 4?

Jak nainstalovat webkameru na Play Station 4

Jste majitelem majitelem konzole PlayStation 4, který chce na Twitch vysílat nejnovější hry nebo zkoumat jiné světy ve virtuální realitě? Pak budete potřebovat webovou kameru kompatibilní s PS4. Jenže bude běžná webová kamera fungovat i na PS4? Jak vůbec nainstalovat webovou kameru s PS4? V tomhle článku nabízíme odpovědi, které hledáte.

Funguje běžná webová kamera na PS4?

Ve skutečnosti existuje webkamera, která může dobře fungovat s PlayStation 4. Je to originál kamera PlayStation (zkráceně PS), která je pro komunikaci s PS4 přímo určena. Ale bohužel, vedle této kamery není pro práci s PS4 podporována žádná jiná běžná webová kamera.

A proč tomu tak je? PlayStation 4 totiž není nijak flexibilní, vyžaduje kompatibilní zařízení a rozhraní -  a současné běžné webové kamery těmto požadavkům vyhovět nedokáží.

Jak nainstalovat webovou kameru PS na PS4?

PlayStation 4

Instalace naštěstí není nijak složitá – právě proto, že jde o účelové a kompatibilní zařízení od stejné značky. Stačí jen tři kroky:

Krok 1: Připojte kameru PlayStation ke konzoli PS4 prostřednictvím portu AUX na zadní straně.

Krok 2: Kameru PS položte na vodorovnou plochu a otočte ji tak, aby směřovala k hracímu prostoru.

Krok 3: Upravte úhel kamery tak, že držíte pravý konec na svém místě a pak jemně otáčejte tělem, dokud se vám nebude záběr líbit.

PlayStation4 a vše pro ně je k mání například v obchodě Alza.cz

Jak nastavit PS webkameru s PS4?

Způsob instalace kamery PlayStation Camera je velmi jednoduchý, nejdůležitější věcí je totiž nastavení rozpoznávání obličeje webové kamery, pak vysílání her a ještě hlasový chat. Teprve po nastavení těchto parametrů a funkcí můžete začít zkoumat jiné světy ve virtuální realitě.

PS4

Jak nastavit rozpoznávání obličeje kamery PS4?

Chcete-li k přihlášení do svého PS4 používat rozpoznávání obličeje, musíte nejprve uložit údaje o tváři do konzoly, aby mělo PlayStation podle čeho rozpoznávat.

Krok 1: Přihlaste se do svého profilu PS4.

Krok 2: Přejděte na "Nastavení> Nastavení přihlášení" a potom vyberte "Povolit rozpoznávání obličeje".

Krok 3: A pak přejděte na "Nastavení> Nastavení přihlášení> Správa údajů o tváři> Přidat údaje o tváři".

Krok 4: V tomto okamžiku se webová kamera pokusí vyhledat a zvýraznit vaši tvář. Když vás identifikuje, postupujte nadále podle pokynů na obrazovce.

To je vše o tom, jak propojit webovou kameru PS4 s vaší PS4. A na běžné webové kamery zanevřít nemusíte. I když běžná webová kamera USB nefunguje s PS4, je velmi užitečná pro běžné online video nebo osobní živé vysílání.

Často kladené dotazy

Funguje běžná webová kamera na PS4?

Ve skutečnosti existuje webkamera, která může dobře fungovat s PlayStation 4, a to originál kamera PlayStation (PS). Bohužel, vedle této kamery není pro práci s PS4 podporována žádná jiná běžná webová kamera. Důvodem je, že PlayStation 4 vyžaduje kompatibilní zařízení a rozhraní, kterým současné běžné webové kamery nevyhovují.

Jak nainstalovat webovou kameru PS na PS4?

Instalace neni nijak složitá a zahrnuje tři kroky: 1. Připojte kameru PlayStation ke konzoli PS4 prostřednictvím portu AUX na zadní straně. 2. Kameru PS položte na vodorovnou plochu a otočte ji tak, aby směřovala k hracímu prostoru. 3. Upravte úhel kamery tak, že držíte pravý konec na svém místě a pak jemně otáčejte tělem, dokud se vám nebude záběr líbit.

Jak nastavit rozpoznávání obličeje kamery PS4?

Chcete-li k přihlášení do svého PS4 používat rozpoznávání obličeje, postupujte následovně: 1. Přihlaste se do svého profilu PS4. 2. Přejděte na "Nastavení> Nastavení přihlášení" a potom vyberte "Povolit rozpoznávání obličeje". 3. A pak přejděte na "Nastavení> Nastavení přihlášení> Správa údajů o tváři> Přidat údaje o tváři". 4. V tomto okamžiku se webová kamera pokusí vyhledat a zvýraznit vaši tvář. Když vás identifikuje, postupujte nadále podle pokynů na obrazovce.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...