Jak na chytrých hodinkách Xiaomi Mi Watch Color změnit jazyk?

Jak na chytrých hodinkách Xiaomi Mi Watch změnit motiv ciferníku?

Xiaomi Mi Watch Color X Keith Haring byly uvedeny do prodeje oficiálně 27. dubna. Nejnovější verze  s názvem Mi Watch Color Keith Haring je funkčně stejná jako předešlý model Xiaomi Mi Watch Color, jen s tím rozdílem, že řemínek a číselník jsou designovány s prvky Keith Haring. A díky tomu jsou novější hodinky stylovější, hezčí. Jak na nich však změnit jazyk z výchozí čínštiny na angličtinu?

My už jsme si ukazovali, Jak na chytrých hodinkách Xiaomi Mi Watch změnit motiv ciferníku. Teď se podívejme na jazyk, pokyny platí pro oba modely, tedy jak Xiaomi Mi Watch Color, tak Xiaomi Mi Watch Color X Keith Haring.

Xiaomi Mi Watch

Hodinky vycházejí z nastavení v telefonu

Po dobu, co jsou hodinky Xiaomi Mi Watch Color propojené s telefonem, nastavení formátu času a jazyka v telefonu se automaticky synchronizuje s vašimi chytrými hodinkami. To znamená, že pokud změníte jazyk, čas nebo formát v telefonu, tyto změny se automaticky synchronizují Xiaomi Mi Watch Color. A jak na to?

Pro Android uživatele:

Krok 1: Otevřete telefon s Androidem

Krok 2: Přejděte na "Nastavení> Obecné> Jazyk a region", nastavte jazyk a oblast

Krok 3: Poté propojte hodinky Xiaomi Mi Watch Color s telefonem a synchronizujte nastavení jazyka.

Pro uživatele iOS:

Krok 1: Otevřete telefon se systémem iOS

Krok 2: Přejděte na "Nastavení> Obecné> Jazyk a region", nastavte jazyk a oblast

Krok 3: Poté propojte hodinky Xiaomi Mi Watch Color s telefonem a synchronizujte nastavení jazyka.

Důležité je však vědět, že hodinky nepodporují mnoho jazyků. V nabídce mají angličtinu, čínštinu (výchozí), italštinu, francouzštinu, němčinu, holandštinu a portugalštinu. Takže jakmile máte na telefonu nastavenou češtinu, informace se na hodinkách objeví ve výchozím jazyce, čili v čínštině, může se stát, že i v angličtině.

Často kladené dotazy

Kdy byly uvedeny do prodeje Xiaomi Mi Watch Color X Keith Haring?

27. dubna.

Jak změnit jazyk na Xiaomi Mi Watch Color či Xiaomi Mi Watch Color X Keith Haring?

Připojte hodinky k telefonu a změňte jazyk v nastavení telefonu, čímž se automaticky synchronizuje nastavení jazyka hodinek. Pro Android uživatele: 1. Otevřete telefon s Androidem, 2. Přejděte na "Nastavení> Obecné> Jazyk a region", nastavte jazyk a oblast, 3. Poté propojte hodinky Xiaomi Mi Watch Color s telefonem a synchronizujte nastavení jazyka. Pro uživatele iOS: 1. Otevřete telefon se systémem iOS, 2. Přejděte na "Nastavení> Obecné> Jazyk a region", nastavte jazyk a oblast, 3. Poté propojte hodinky Xiaomi Mi Watch Color s telefonem a synchronizujte nastavení jazyka.

Které jazyky jsou podporovány hodinkami Xiaomi Mi Watch Color?

Čínština (výchozí), angličtina, italština, francouzština, němčina, holandština a portugalština.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...