Jak aktualizovat firmware bezdrátových sluchátek Realme Buds Air Neo s pomocí aplikace Realme Link App?

Jak aktualizovat firmware bezdrátových sluchátek Realme Buds Air Neo s pomocí aplikace Realme Link App

Už jsme si v minulých článcích řekli, jak propojit sluchátka Realme Buds Air Neo s různými značkami telefonů, jak propojit sluchátka s aplikací Realme Link App, teď se podíváme na to, jak se dá přes tuto aplikaci snadno zajistit aktualizace firmware v těchto bezdrátových sluchátkách. Je to velmi snadné, podobně jako další user friendly kroky, co zadáváme v jiných aplikacích na smartphonech.

Jak aktualizovat firmware bezdrátových sluchátek Realme Buds Air Neo?

Abyste dokázali aktualizovat firmware u bezdrátových sluchátek Realme Buds Air Neo, musíte si nejprve stáhnout aplikaci Realme Link App a sluchátka s ní propojit. To není nic složitého, návod k tomu najdete zde.

Jakmile budete mít sluchátka propojená s aplikací (u Realme telefonů se to stane automaticky), pak už stačí jen 3 kroky k aktualizaci firmware:

bezdrátová sluchátka

Krok 1: Nechte sluchátka v nabíjecím pouzdře, ale pouzdro otevřete, aby se aktivovalo propojení mezi sluchátky a telefonem (aby se sluchátka probudila).

Krok 2: Pokud je dostupná aktualizace firmware, aplikace Realme Link App vás na to upozorní vyskakovacím oknem, případně notifikací, když máte u ní notifikace povoleny. Musíte být samozřejmě připojeni k internetu, aby info o aktualizaci mohla do vašeho telefonu přijít.

Krok 3: Jakmile vám v aplikaci tato informace o dostupné aktualizaci vyskočí, jen odklikněte „Yes“ a pak „Begin Update“ (začít s aktualizací). Vše ostatní už se provede automaticky. Proces zabere několik minut, během kterých nesmíte odnášet sluchátka od telefonu, nebo zavírat pouzdro.

Poznámka: Jestliže jste se doposud informace o aktualizaci firmware nedočkali, můžete si aktualizaci vyhledat manuálně, stačí kliknout na poslední položku dole: „Firmware update“ (aktualizace firmware). Tam se vám ukáže, zda máte ve sluchátkách nejnovější verzi, či nikoliv. Když ne, bude tu nabídka zahájení aktualizace.

Často kladené dotazy

Jak aktualizovat firmware bezdrátových sluchátek Realme Buds Air Neo?

Abyste dokázali aktualizovat firmware u bezdrátových sluchátek Realme Buds Air Neo, musíte si nejprve stáhnout aplikaci Realme Link App a sluchátka s ní propojit. Jakmile budete mít sluchátka propojená s aplikací, stačí pak už 3 kroky k aktualizaci firmware. Nechte sluchátka v nabíjecím pouzdře s otevřeným víkem, následně vám aplikace Realme Link App na svém mobilním telefonu upozorní, že je k dispozici nová aktualizace. Poté stačí odkliknout „Yes“ a pak „Begin Update“ (začít s aktualizací). Vše ostatní se provede automaticky a proces zabere několik minut.

Co je třeba udělat před začátkem aktualizace firmware?

Před začátkem aktualizace firmware u sluchátek Realme Buds Air Neo je nutné sluchátka propojit s aplikací Realme Link App. U Realme telefonů se to stane automaticky. Pokud budou sluchátka propojená s aplikací, můžete pokračovat ke krokům pro aktualizaci.

Jak zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace firmware pro Realme Buds Air Neo?

Jestliže jste se doposud informace o aktualizaci firmware nedočkali, můžete si aktualizaci vyhledat manuálně v aplikaci Realme Link App. Stačí kliknout na poslední položku dole: „Firmware update“ (aktualizace firmware). Tam se vám ukáže, zda máte ve sluchátkách nejnovější verzi, či nikoliv. Když ne, bude tu nabídka zahájení aktualizace.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...