Hodinky Realme Watch již zamířily i na český trh. Jak je zprovoznit?

Hodinky Realme Watch již zamířily i na český trh

Levné a poměrně dobře vybavené hodinky Realme Watch budou brzy hitem světa nositelností i v České republice. Nabídnou mnoho funkcí a zajímavý design, který je díky hranaté obrazovce otevřen možnostem zobrazení více informací (kruhová obrazovka tolik možností nedává). Jak tyhle hodinky zprovoznit, až vám dorazí domů? Níže najdete stručný a snadný návod, jak na to.

Realme Watch nabídnou i sledování saturace krve kyslíkem

Levné hodinky Realme Watch umějí dokonce i SpO2, což je sledování množství kyslíku v krvi. Nabídnou monitoring 14 sportovních aktivit a vše si můžete nechat zobrazit na displeji s rozlišením 320 x 320 pixelů, při úhlopříčce 1,4 palce. Zde můžete využít velmi dobrého poměru mezi cenou a výkonem.

hodinky Realme Watch

Jak hodinky Realme Watch zapnout a vypnout?

Zapnutí nebo vypnutí hodinek Realme Watch je velmi snadné.

Zapnout: Po dobu cirka 3 vteřin zmáčkněte postranní tlačítko, hodinky se zapnou (tedy za podmínky, že jste je předtím nabili).

Vypnout: Automaticky se hodinky vypínají samy – a to jakmile klesne nabití baterie pod 3 %. Pokud je chcete vypnout vy sami dříve, je nutné v menu najít kolonku vypnutí (switch off nebo turn off) a tu potvrdit.

První nastavení hodinek Realme Watch

Hodinky Realme Watch je možné spárovat s telefonem Android i iOS. Jde v podstatě o tři kroky, které je nutno udělat, všechny snadno zvládnete.

Krok 1: Stáhněte si aplikaci Realme Link APP a vytvořte si v ní svůj účet, pak se přihlaste a vyplňte základní informace o vás – věk, výška, váha, pohlaví, ale také kolik krků chcete denně dělat, zda chcete měřit v metrech a kilogramech nebo ve stopách a librách.

hodinky Realme Watch

Krok 2: Následuje párování telefonu a hodinek. K tomu je nutno zapnout Bluetooth na vašem telefonu. Pak otevřete aplikaci Realme Link APP, zvolíte přidání zařízení a z hodinek Realme Watch naskenujete QR kód, který se na displeji zobrazuje.

Krok 2 – alternativa: Je možná i druhá cesta k párování, a to také pomocí Realme Link APP, kde kliknete na nabídku Realme Watch, rozjede se Bluetooth vyhledávání zařízení v okolí.

Jakmile je zařízení nalezeno (skrz QR kód nebo skenování okolí), pouze potvrďte párování (confirm connection). A je hotovo.

Krok 3: Jakmile se začnete hýbat s hodinkami na ruce nebo se začne měřit tep, tlak, množství kyslíku v krvi, data se budou postupně sama přenášet do aplikace v telefonu. Přenesou se, kdykoliv budete v dosahu Bluetooth (cca 10 metrů).

Často kladené dotazy

1. Jaké funkce nabízí Realme Watch?

Levné hodinky Realme Watch nabízí sledování saturace krve kyslíkem (SpO2), monitoring 14 sportovních aktivit a zobrazování informací na displeji s rozlišením 320 x 320 pixelů a úhlopříčkou 1,4 palce.

2. Jak zapnout a vypnout hodinky Realme Watch?

Zapnutí hodinek Realme Watch je snadné - stiskněte postranní tlačítko po dobu cca 3 vteřin, za předpokladu, že hodinky jsou nabitě. Hodinky se automaticky vypnou, jakmile nabití baterie klesne pod 3 %. Pokud je chcete vypnout dříve, najděte v menu kolonku vypnutí (switch off nebo turn off) a potvrďte.

3. Jak nastavit hodinky Realme Watch a spárovat je s telefonem?

Hodinky Realme Watch je možné spárovat s telefonem Android i iOS. Nejprve stáhněte aplikaci Realme Link APP a vytvořte si účet. Přihlaste se a vyplňte základní informace o sobě. Poté je nutno zapnout Bluetooth na telefonu, otevřít aplikaci Realme Link APP a zvolit přidání zařízení. Párování může proběhnout naskenováním QR kódu z hodinek nebo pomocí Bluetooth vyhledávání zařízení v okolí. Jakmile je zařízení nalezeno, potvrďte párování (confirm connection). Data z hodinek se budou postupně přenášet do aplikace v telefonu, kdykoliv budete v dosahu Bluetooth (cca 10 metrů).



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...